fbpx Skip to main content
AcobiaFLUX Event

Save The Date – AcobiaFLUX-dagen 22 maj 2014

By 14 mars, 2014september 23rd, 2019No Comments

Kunskap, inspiration och diskussion – den 22 maj är det återigen dags för AcobiaFLUX-dagen, denna gång ses vi i Stockholm på Scandic Anglais! Följ med oss på en inspirerande eftermiddag och se vilka möjligheter det finns att utveckla verksamheter med Industriell IT & Automation.

Save the date - AcobiaFLUX-dagen

Dagen kommer att innehålla intressanta föreläsningar om erfarenheter från branschen och trender som påverkar både marknaden och vår samhällsutveckling. Detta kommer att ligga till grund för spännande diskussioner.

Save The Date, 22 maj – mer information.

Håll utkik! Inbjudan med fullständigt program och mer information kommer snart!

Hoppas vi ses den 22 maj.

Förra årets AcobiaFLUX-dag.