fbpx Skip to main content
FastighetsautomationIndustriIndustriell IT & AutomationInfrastrukturSystemutveckling

Nya medarbetare på AcobiaFLUX

By 11 mars, 2014september 23rd, 2019No Comments

Vi välkomnar Markus Jansson till Stockholmskontoret och Mats Eriksson till Göteborgskontoret.

shutterstock_646068791-e1381945399809

Markus har tillträtt en befattning som Automationsingenjör. Markus har en mångårig erfarenhet som Automationsingenjör och har arbetat med projekt och uppdrag inom framförallt industri och infrastruktur. Markus kommer närmast från Reijlers Ingenjörer AB där han har arbetat både i projekt och med uppdrag som systemingenjör. Innan tiden hos Reijlers arbetade Markus med systemutveckling och driftsättning av anläggningar för Solna Offset AB.

Mats kommer att inta rollen som Projektledare. Mats är Civilingenjör från Chalmers och har en gedigen certifieringslista inom globalt erkända projektstyrningsmodeller såsom Prince och PMP. Mats har även stor erfarenhet av Service Management och systemförvaltning. Han har även erfarenhet av kvalitetsarbete och processutveckling. Mats har drygt 30 år i branschen och började sin karriär på Ericsson Radio Systems som serviceingenjör. Därefter arbetade han på Jokab Safety med säkerhetslösningar för maskiner och automatiska produktions- och materialhanteringssystem inom industri. De senaste åren har han arbetat på CGI som konsult/projektledare mot kunden Ringhals.

 Varmt välkomna till AcobiaFLUX Markus och Mats!

Vi söker vi fler kompetenta och motiverade medarbetare.