fbpx Skip to main content
AcobiaFLUX EventIndustriell IT & AutomationInfrastrukturStyrning- och övervakningssystem

Möt Øresundsbron hos AcobiaFLUX i Göteborg!

By 7 mars, 2014september 23rd, 2019No Comments

Det är nu ca 2,5 år sedan AcobiaFLUX vann upphandlingen för Øresundsbrons investering i ny teknik för drift- och trafikstyrning. Sedan dess har vi i nära samarbete med Øresundsbron arbetat med att ersätta brons styr- och övervakningssystem. Är du nyfiken på vad vi gör på bron, vill du veta mer om hur projektet fortskrider? Då får du inte missa detta!

Inbjudan - Öresundsbron på besök i Göteborg

Under eftermiddagen den 23 april får du möjlighet att se en fullskalig testmiljö av systemet och du får möjlighet att träffa de som arbetar i projektet, både från AcobiaFLUX och Øresundsbron. Vi kommer att hålla en presentation där du får inblick i systemet och projektet samt tid att ställa de frågor du kanske har.

Inbjudan med mer information och anmälan.

Vi ser fram emot en intressant och trevlig dag!