fbpx Skip to main content
Industriell IT & AutomationSystemutveckling

Nya medarbetare på AcobiaFLUX

By 18 februari, 2014september 23rd, 2019No Comments

Vi välkomnar Per Sidén till Göteborgskontoret och Johan Karlsson till Stockholmskontoret.

systemutvecklare

Per kommer att inta rollen som systemutvecklare och har de senaste åren framförallt arbetat inom telekom som lösningsarkitekt på Nipsoft AB i Sollefteå. Fokus låg då på affärssystem med kravställning, databasdesign, Data Warehousing, BI, gränssnitt och utveckling av kundanpassade lösningar. Per kommer närmast från Axiell där han arbetade som systemutvecklare. Per har också bland annat arbetat med datasimuleringar (SSPA), radiokommunikation (Satel), automation (Scanraff), utveckling av mätinstrument (Metron) och larm- och passagesystem (Teletron). Några spännande projekt som Per har varit delaktig i är automation av snöanläggningar i Europa och USA (Lenko) och utveckling av kommunikationsprogram för dövblinda (FSDB).

Johan Karlsson har tillträtt en befattning som Automationsingenjör. Johan är högskoleingenjör med en examen från KTH inom Elektroteknik med inriktning elektronik, mekatronik och robotik. Johan kommer närmast från DynaMate IS där han arbetat först som automationstekniker inom el/styr i produktionen hos SCANIA. Under de två senaste åren har Johan arbetat i både projekt och med uppdrag som systemingenjör, huvudsakligen i uppdrag mot SCANIA.

Varmt välkomna till AcobiaFLUX, Per och Johan!

Vi söker vi fler kompetenta och motiverade medarbetare.