fbpx Skip to main content
FastighetsautomationIndustriIndustriell IT & AutomationInfrastrukturSystemintegrationSystemutvecklingTeknisk verksamhetskonsult

Kartan ritas om för SCADA-systemet Citect, men hos AcobiaFLUX är du alltid trygg

By 10 december, 2013september 23rd, 2019No Comments

Kartan ritas om då distributionskontraktet mellan Schneider Electric och Beijer Electronics upphör den 31 december 2013.

Beijer Electronics har marknadsfört Citect sedan 1993 och har bidragit starkt till Citects position som ett av världens ledande SCADA-system.

Schneider Electric ansvarar sedan 2006 för produkten och satsar kontinuerligt på vidareutveckling. Citect är en plattform för att integrera olika fabrikat och system. Nyckelfaktorer för framgången är öppenhet, mängden och kvalitén på drivrutiner samt stödet för tredjepartsprodukter.

Oavsett vem som levererar Citect-licensen så kan du känna dig trygg med AcobiaFLUX när det gäller uppgradering och vidareutveckling av ditt befintliga Citect-system eller när du vill investera i en ny plattform för visualisering och informationshantering.

systemutvecklare

AcobiaFLUX har gjort fler än 150 installationer med Citect och har blivit utsedd till världens bästa Citect-integratör. Vi har dessutom drygt 30 tekniker som dagligen arbetar med Citect och en stor del av dem är certifierade specialister (Citect Certified Engineer).

Med vår erfarenhet från genomförda Citect-projekt har vi idag en diger bas med produkter och komponenter som kan återanvändas. På så vis har vi en stabil grund för att ta hand om ditt Citect-projekt. Enklare och mer effektivt kan det inte bli!

Via AX Professional Services får du och din verksamhet den hjälp du behöver.

Välkommen att kontakta Niklas Berger, Försäljningschef, om du vill veta mer
niklas.berger@acobiaflux.se | 0704 – 31 07 11