fbpx Skip to main content
IndustriIndustriell IT & AutomationStyrning- och övervakningssystemSystemintegrationSystemutveckling

Färre stopp och högre effektivitet i produktionen med AX CARAT

By 28 november, 2013september 23rd, 2019No Comments

stop

 

Vet du varför din maskin eller produktionsprocess står stilla? Strävar du efter att effektivisera din anläggning och göra din produktion mer lönsam?

Arbetet med att få bort störningar och oönskade stopp börjar med mätning och analys. Vi hjälper dig att fånga information kring de olika faktorer som kan tänkas störa processerna. AX CARAT är en rak och tydlig produkt med mycket kort startsträcka. Redan på någon timme är du igång och samlar in värdefull mätdata såsom exakta stopptider och stopporsaker. Resultaten sammanställs sedan automatiskt i visuella stapeldiagram och tabeller.

 

tidtagarur

Till Scan har AcobiaFLUX levererat ett system för att mäta och lagra information avseende Tillgänglighet, Anläggningseffektivitet och Kvalitet, ett TAK-system. Systemet används på steklinjerna, där bland annat de kända köttbullarna steks. Systemet samlar information från processen som sedan används för mätningar och beräkningar när det gäller nyckeltal som har med produktionseffektiviteten att göra.

 

Köttbullar är gott, produktionstid är pengar!

 

Malmö 28 november

Göran Håkansson