fbpx Skip to main content
Industriell IT & AutomationStyrning- och övervakningssystemSystemintegrationSystemutveckling

Känn dig trygg med CitectSCADA hos AcobiaFLUX

By 31 oktober, 2013september 23rd, 2019No Comments

shutterstock_64606879

Visste du att AcobiaFLUX har gjort mer än 150 installationer med CitectSCADA? Vi har dessutom 13 st certifierade CitectSCADA-utvecklare (Citect Certified Engineer).

Oavsett vem som levererar CitectSCADA-licensen så kan du känna dig trygg med AcobiaFLUX när det gäller uppgradering och vidareutveckling av ditt befintliga CitectSCADA system eller när du vill investera i en ny plattform för visualisering och informationshantering.

En av våra specialiteter är att bygga helhetslösningar där vi integrerar styrsystem, .NET och databaslösningar i en helhet där CitectSCADA utgör motorn i kontrollen och övervakningen. Med vår erfarenhet från genomförda CitectSCADA-projekt har vi idag en omfattande bas med produkter och komponenter som kan återanvändas. Därför har vi en stabil grund för utveckling och ett effektivt arbetssätt.

AcobiaFLUX har för kunders räkning tagit fram branschspecifika ramverk vilket gett oss en fantastisk enhetlighet och effektivitet inom just dessa områden. Här får man det bästa från två världar; dynamiken i det helt kundanpassade tillsammans med säkerheten och effektiviteten i att bygga på redan beprövade lösningar och funktioner.

Enklare och effektivare kan det inte bli!

 

Malmö 31 oktober 2013

Göran Håkansson