fbpx Skip to main content
IndustriIndustriell IT & Automation

Ny projektchef för affärsområde Industri hos AcobiaFLUX i Göteborg

By 30 oktober, 2013september 23rd, 2019No Comments

Vi välkomnar Tina Strand till AcobiaFLUX. Tina intar rollen som projektchef för affärsområde Industri hos AcobiaFLUX i Göteborg.

industri

Tina har flera års erfarenhet av projektledning och försäljning med erfarenhet av helhetsåtaganden inom systemutveckling, systemintegration, systemförvaltning och outsourcing. Hon kommer närmast från en befattning som Solution Area Director på CGI.

AcobiaFLUX är en spännande arbetsplats för kompetenta och motiverade medarbetare, och strävar alltid efter att erbjuda intressanta arbetsuppgifter. Alla anställda ska ha möjlighet att utvecklas så väl personligt som professionellt. Vi rekryterar med långsiktiga mål i tankarna och för en öppen dialog inom företaget. Nu söker vi fler kompetenta och motiverade medarbetare.