fbpx Skip to main content

Vi välkomnar Mathias Henningsson och Jennifer Roast till vårt Stockholmskontor samt Emma Andersson och Joakim Berglund till vårt Göteborgskontor.

Mathias intar rollen som projektledare hos AcobiaFLUX Stockholm. Mathias har en bakgrund inom både projektledning och försäljning med erfarenhet av helhetsåtaganden  inom el/automation mot branscherna Fastighet och Industri. Han kommer närmast från en befattning som Projektledare/KAM hos Schneider Electric Building. Jennifer är nyutexaminerad som elingenjör från Teknologisk Institut. Jennifer kommer att arbeta som Elkonstruktör men kommer även att arbeta med programmering i Stockholm.

Emma tog nyligen examen från Chalmers Lindholmen där hon studerat till högskoleingenjör (Mekatronik). Emma kommer arbeta som systemutvecklare hos oss i Göteborg. Även Joakim kommer inta rollen som systemutvecklare på Göteborgskontoret. Joakim tog nyligen examen från Chalmers Tekniska Högskola där han läst till civilingenjör Automation & Mekatronik.

AcobiaFLUX är en spännande arbetsplats för kompetenta och motiverade medarbetare. AcobiaFLUX strävar alltid efter att erbjuda intressanta arbetsuppgifter. Alla anställda ska ha möjlighet att utvecklas så väl personligt som professionellt. Vi rekryterar med långsiktiga mål i tankarna och för en öppen dialog inom företaget.  Nu söker vi fler kompetenta och motiverade medarbetare.