fbpx Skip to main content
AcobiaFLUX EventIndustriell IT & Automation

Vår väg och våra val fram till 2017

By 8 oktober, 2013september 23rd, 2019No Comments

Alla medarbetare från AcobiaFLUX alla kontor träffades på Solvikens Vandrarhem & Konferens, vid natursköna sjön Sommen, en bit utanför Tranås (där vi i våras förvärvade vårt nya kontor). Detta för att tillsammans prata varumärke, samarbete, kommunikation och inte minst också för att träffas för några roliga dagar tillsammans.

Strategidagarna 2013

I arbetet under dessa spännande och intressanta dagar fick vi stöd av Gitta Hertzman Pérez, VD och strateg på varumärkesbyrån med strategiskt fokus, WonderBrand och Mikael Mattsson, vår mentor inom personlig och organisatorisk utveckling, från Optimore.

Under första dagen fick vi en uppdatering i vad som skapar ett varumärke och dess betydelse internt och externt, vi fick också gemensamt arbeta med AcobiaFLUX varumärke. Den första dagen innehöll också en aktivet med klurig hjärngympa ute i den vackra omgivningen i regi av Ombergs Event. Dagen avslutades med en härlig middag tillsammans som innehöll mycket skratt och gemenskap.

Under andra dagen fokuserade vi på samarbeta och kommunikation, vi fick praktisk öva oss på förtroendefullt samarbete och intressebaserad problemlösning och förhandling (James W Tamm & Luyett 2006, Svensk version 2007: The Human Element Sweden AB).

kollage

Dessa dagar kommer nu ge oss ny energi och kunskap i hur vi tillsammans möter våra kunders behov och når våra mål fram till 2017

Tack alla inblandade för lyckade dagar!