fbpx Skip to main content
AcobiaFLUX EventIndustriell IT & AutomationTrender och samhällsperspektiv

AcobiaFLUX bjöd in branschen för en spännande trendworkshop inom Industriell IT & Automation

By 1 oktober, 2013september 23rd, 2019One Comment

AcobiaFLUX anordnade en Trendworkshop och bjöd in aktörer i branschen för att tillsammans spana på trender inom Industriell IT & Automation. Deltagare från systemleverantörer, systemintegratörer, slutkunder, högskolor och fackpress träffades under en dag för att gemensamt besvara frågan: Vilka förändringar i omvärlden kommer att ha störst påverkan på branschen för Industriell IT & Automation de kommande 10 åren? Trendworkshopen leddes av Kairos Futures som arbetar med strategisk omvärlds- och framtidsanalys.

Det arbetades både enskilt och i grupp för att få fram så många trender som möjligt som deltagarna såg. Dessa utmynnade sedan i konsekvensbeskrivningar som slutligen landade i ett antal utmaningar som vi i branschen står inför.

Trendworkshop

Trendworkshopen gav inte bara intressanta perspektiv på trender och utmaningar utan blev även en plattform för nätverkande, nya och gamla kontakter och relationer skapades och underhölls mellan olika aktörer inom branschen.

Vi vill tacka alla som deltog för sitt engagemang och för en mycket intressant och trevlig dag, med hopp om att vi tillsammans möter de utmaningar som branschen står inför.

Se fler bilder från AcobiaFLUX Trendworkshop inom Industriell IT & Automation.